Dealer login Wachtwoord vergeten?

NIEUWS

 

BL1850B

Koop nu en ontvang een gratis batterij…

Makita beloont zijn klanten: tot en met 31 maart 2020 ontvang je bij de aankoop van bijna alle basisuitvoeringen (machine aangekocht zonder batterijen en lader) een gratis 18 V 5,0 Ah batterij (BL1850B), dit na registratie op de website.

Klik hier voor de lijst met machines waarop de actie van toepassing is.

Door hier te klikken kan je de complete voorwaarden van de actie raadplegen.

Koop de basis 18 V-machine bij een erkende Makita dealer. Na aankoop vul je op onze site een formulier in met onder andere het serienummer (staat op de machine) en de EAN code (streepjescode). Upload daarnaast ook een kopie van je aankoopfactuur (scan / digitale foto). Na ontvangst van de correcte gegevens, sturen we de gratis batterij zo snel mogelijk en binnen de 2 maanden naar je toe.

Let op… 

De machine dient te zijn aangeschaft bij een officiële en geautoriseerde dealer van Makita België NV. Deze dealers kan u vinden op onze dealerlocator. Elke registratie dient vergezeld te zijn van een geldige aankoopfactuur (geen kasticket). Zorg er voor dat alle gegevens (adres, e-mail, etc.) van uw “Mijn Makita”-account en van de registratie correct en volledig ingevuld zijn, bij ontbrekende of foute gegevens, kunnen wij geen correcte opvolging garanderen.  Deze actie is niet van toepassing op basisuitvoeringen van machines die deel uitmaken van een combopack. Om deel te nemen aan deze actie, dus om een gratis batterij te kunnen ontvangen, dient u de betreffende machine te registreren binnen de 2 maanden na aankoop op www.makita.be, de factuurdatum geldt als bewijs.

 

 

Hoe deelnemen…

Om deel te nemen aan deze actie moet u inloggen op 'Mijn Makita', indien u geen account heeft klik onderaan om een account aan te maken en vervolgens een formulier correct in te vullen. Je maakt hiermee je persoonlijke Mijn Makita account aan.  Daarna ontvang je meteen een e-mail met een link voor de bevestiging. Klik hierop om jouw persoonlijke registratie te bevestigen.

Pas na het aanmaken van de account kan u uw Makita gereedschap registreren en aan de actie deelnemen.  Eens u een Makita account heeft, kan u ook uw Makitagereedschap registreren voor kosteloze verlengde garantie, deelnemen aan toekomstige promoties en u kan ook uw gegevens beheren.  Als u het wil houden we u ook op de hoogte van komende promoties en boeiend Makita nieuws.

Als u registreert voor de gratis batterij, is uw machine ook geregistreerd voor verlengde garantie, u kan uw garantiecertificaat raadplegen en afdrukken op de “Garantiepagina” onder uw “Mijn Makita” account.

 

Om van deze actie te kunnen genieten moet u inloggen op 'Mijn Makita', indien u geen account heeft klik onderaan om een account aan te maken.