Dealer login Wachtwoord vergeten?
Home > Nieuws > Van afkortzaag tot cirkelzaag: steeds meer zaagmachines op accu

Van afkortzaag tot cirkelzaag: steeds meer zaagmachines op accu

Zaagmachines op accu blinken uit in bewegingsvrijheid. Ontdek ons ruime aanbod, van afkortzaag tot cirkelzaag!

Dakwerkers en schrijnwerkers moeten vlot kunnen bewegen terwijl ze aan het werk zijn. Zo worden balken voor daken steeds meer op het dak zelf versneden. Maar ook voor andere klusjes is een ruime bewegingsvrijheid mooi meegenomen. Zaagmachines op accu zijn dan ook een welgekomen ontwikkeling, tenminste als je op de prestaties en de kwaliteit van de batterij kunt rekenen. Een overzicht van ons aanbod, van afkort- tot cirkelzaag.

Zaagmachines op accu: een uitgebreid aanbod 

De Lithium-ion accu’s waarop onze zaagmachines werken, blinken uit in prestatievermogen. Bovendien zijn ze perfect compatibel met alle andere accutoestellen. Voor een toestel dat meer vermogen vraagt, kun je gewoon twee 18V accu’s inpluggen. Eens aangeschaft, zijn de mogelijkheden dus eindeloos!

  • Wat reciprozagen betreft, hebben we de modellen DJR186, DJR187, DJR188 en DJR183 die op 18V werken. Het model DJR360 werkt op 2x18V. Alle modellen zijn leverbaar met of zonder batterijen.
  • In het gamma van de afkort- en verstekzagen werkt de DLS600 (met of zonder bijgeleverde batterij) op 18V. De DLS111ZU en DLS714 (of de uitvoering met bijgeleverde batterijen) werken op 2x18V.
  • Metaalcirkelzagen DCS551 met of zonder bijgeleverde accu’s en DCS552 met of zonder bijgeleverde accu’s werken op 18V. Daarnaast is er een ruim assortiment van overige cirkelzagen op accu met nagenoeg dezelfde prestaties als gesnoerde toestellen, zowel op 18V als op 2x18V.
  • De lintzaag DPB181 met of zonder bijgeleverde accu’s werkt op 18V.
  • Tenslotte werken de betonstaalzaag DSC250CK en de draadstangsnijder DSC102ZJ op 18V.

Daarnaast beschikt Makita uiteraard over een even ruim aanbod aan gesnoerde toestellen. Vraag je Makitaspecialist gerust om advies op maat.

Zagen zonder zorgen

De meeste zaagmachines beschikken over een elektrische of mechanische rem en soft start-technologie om je een optimale veiligheid te garanderen. Omdat onze zaagmachines op accu vaak een stuk compacter én lichter zijn, kun je er ook veilig mee zagen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Het belang van stofvrij werken is ook niet te onderschatten. Combineer onze toestellen met een stofzuiger. Zo kunnen accutoestellen die met AWS-technologie (Auto-start Wireless System) zijn uitgerust, de stofzuiger d.m.v. Bluetooth draadloos activeren. Zeg dus vaarwel aan slepende kabels en geniet van de beweeglijkheid van onze toestellen op accu!

NIEUWS