Dealer login Wachtwoord vergeten?

NIEUWS

 

Wat Makita doet

Makita fabriceert in de eerste plaats machines met bijzonder lage trillingsniveaus. Makita heeft een aantal baanbrekende, gepatenteerde technische oplossingen bedacht voor het probleem van gereedschapstrillingen, zoals het AVT-systeem op boorhamers. Dit systeem, dat een tegengewicht actief stuurt door middel van luchtdrukschommelingen, is wereldwijd uniek.

Daarnaast tracht Makita de gebruikers zo goed mogelijk te informeren. U vindt op deze pagina's heel wat achtergrondinformatie over het probleem en mogelijke oplossingen. U kan ook het totale trillingsniveau waaraan u blootstaat berekenen met onze vibratie-calculator.

Minstens even belangrijk is echter dat Makita u zo goed mogelijk informeert over het beste gereedschap voor elke klus. Hetzelfde werk kan immers met verschillende gereedschappen uitgevoerd worden (bijvoorbeeld kan een gat in beton zowel met een boorhamer als met een diamantkernboor geboord worden), en vaak zijn er enorme verschillen op het gebied van trillingsblootstelling. . Met meer dan vierhonderd verschillende machines kan Makita u een zeer breed aanbod bieden. We informeren u over het beste gereedschap via een netwerk van goed opgeleide verdelers die u het nodige praktisch advies kunnen geven, of terplaatse op de werf via onze technical advisors. U kan daarvoor steeds contact met ons opnemen via het contactformulier.

Indien u verdere vragen hebt rond de problematiek van hand-arm-vibratie staan we u graag met raad en daad bij.