Dealer login Wachtwoord vergeten?

NIEUWS

 

Welkom op de website van Makita België. Voor uw bezoek aan de site gelden volgende bepalingen:

Disclaimer

Makita N.V. besteedt veel aandacht aan de juistheid van de informatie op deze website. Toch blijven fouten of vergissingen altijd mogelijk. Afbeeldingen kunnen soms afwijkend zijn van het origineel. Technische gegevens worden opgegeven onder voorbehoud en kunnen zonder voorafgaande mededeling veranderen. Makita kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die op directe of indirecte wijze zou voortvloeien uit het gebruik van de informatie van deze website.

Persoonsgegevens

Makita België neemt de wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer in acht bij het gebruik van de persoonlijke gegevens die u op enkele plaatsen op onze website dient in te vullen. Meer informatie vindt u op de pagina over privacybeleid.

Copyright 

Informatie op deze website, in welke vorm dan ook (met inbegrip van, maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen en/of software) mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, gekopieerd of verspreid zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van Makita N.V.

Producten van derden en hyperlinks

De Makita website kan informatie bevatten over producten van derden en kan via hyperlinks doorverwijzen naar andere websites. Voor de juistheid van deze informatie en voor de inhoud en/of het privacybeleid van deze andere websites draagt Makita geen verantwoordelijkheid.